Φίλτρο
 • ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

  scanner 20190625 102451 1scanner 20190625 103159 4

  Η Σχολική Κοινότητα του Δημοτικού  Σχολείου Τσαριτσάνης, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, μέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της λήξης του διδακτικού έτους τίμησε την μαθήτρια της Ε΄ τάξης, Σαπουνά Ευαγγελία, η οποία διακρίθηκε για την επίδοσή της στον 13ο Μαθηματικό Διαγωνισμό: «Παιχνίδι και Μαθηματικά», απονέμοντας την πρώτα τον έπαινο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησή της και της οικογένειας της δεν κατέστησαν δυνατό να μεταβεί στη Λάρισα που έγινε η απονομή των επαίνων, και δεύτερον τον έπαινο του Σχολείου με τον οποίον την συγχαίρει ολόκληρη η σχολική κοινότητα και αναγνωρίζει την  επιτυχία της αυτή ως μεγάλη τιμή και αναγνώριση και ως αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και μόχθου. Μιας προσπάθειας που αποδεικνύει περίτρανα τη θέληση, τις υψηλές ικανότητες που διαθέτει.

  Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους  γονείς και εκπαιδευτικούς της που στήριξαν τις προσπάθειές της και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ορθή προετοιμασία της. Πάντα επιτυχίες, Εδυαγγελία!

  Η εκδήλωση αυτήν μαζί με την παρούσα ανάρτηση και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Σχολείου που θα ακολουθήσει την οφείλουμε στο ίδιο το παιδί, διότι το όνομά της δεν αναφέρθηκε στις διάφορες ειδησιογραφικές ιστοσελίδες.

  Τέλος συγχαίρουμε και όλα τα παιδια΄της Ε΄ τάξης που πήραν μέρος στον ανωτέρω διαγωνισμό για την προσπάθειά τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  Τ.Κ. 40200
Τηλ: 2493081204   Φαξ: 2493081204
email: dimtsarlar@sch.gr