Τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Τσαριτσάνη

 

Η ελευθερία είναι ένα από τα σπουδαιότερα θέματα που αφορούν την ύπαρξη του ανθρώπου. Κάθε ενέργεια του, που τον χαρακτηρίζει ως πρόσωπο, συνδέεται άρρηκτα με την ελευθερία του. Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος παρατηρούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις χάνει/απορρίπτει την ελευθερία του προσώπου και υιοθετεί λογικές και συμπεριφορές που του την περιορίζουν και τον καθιστούν υπόδουλο των δικών του προκαταλήψεων, των δικών του φόβων, των δικών του δογματισμών...

 

Το Σχολείο μας στις 23 Μαρτίου 2018 τιμώντας τη μέρα του διπλού Ευαγγελισμού διοργάνωσε στην αίθουσα  εκδηλώσεων του μια μικρή γιορτή κάτω από την καθοδήγηση και διδασκαλία των εκπαιδευτικών μας: Λιάνου Αικατερίνη και Τζουμάκα Ευαγγελία. Μέσα από την όλη εκδήλωση αναδείχτηκε το μήνυμα ότι όλοι μας δεν πρέπει να ανεχόμαστε κανενός είδους ζυγό δουλείας στην προσωπική και εθνική μας ζωή.

Στις 25 Μαρτίου παρακολουθήσαμε τη δοξολογία που έγινε στο ναό της Παναγίας της Τσαριτσάνης με την ευκαιρία της εθνικής επετειόυ, προσευχηθη΄καμε στη συνέχεια για την αιωνία ανάπαυση  πάντων των αγωνιστών του 1821 και καταθέσαμε στεφάνι στη μνήμη τους. Τα παιδιά μας συμμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και περηφάνια στον κενρικό δρόμο της κωμόπολης μας. Στη συνέχεια ακολούθησαν από τοπικούς Συλλόγους παραδοσιακοί χοροί, στους οποίους το παρόν έδωσαν και τα παιδιά του Σχολείου μας. Σ? όλα τα παιδιά μας αξίζουν συγχαρητήρια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  Τ.Κ. 40200
Τηλ: 2493081204   email: dimtsarlar@sch.gr